Käyräteräinen perkausveitsi 12cm pitkällä terällä ja tehtaan Fibrox-ammattikahvalla
Sahalaitainen 11 cm terällä oleva tomaatti-/ pöytäveitsi upealla Swiss Classic -kahvalla.
Pakkauksessa 2 veistä.
Keskikokoinen kokkiveitsi 22 cm:n terällä. Monipuolinen yleisveitsi, jonka pituus riittää jo nopeaan silppuamiseen. Riittää monen kotikeittiön ainoaksi kokkiveitseksi.
Kalan fileeraukseen sopiva kapea, joustavateräinen veitsi fibrox-kahvalla.
Laadukas kokkiveitsi on sekä ammatti- että kotikokin tärkein työväline ja jokaisen keittiön yleisveitsi. Tämä pienikokoinen veitsi sopii tarkkaankin työhön ja kotikeittiössä terän pituus riittää jo hyvin monenlaisiin askareisiin.
Bouneri-veitsi 13 cm, semi joustava, Victorinox. Lihan erotteluun luista.
Pienen pienillä keinotimanttikiteillä pinnoitettu ovaali teroituspuikko. Timanttiteräksellä veitsen saa teräväksi vain parilla vedolla. Timanttiteräs puree myös keraamiseen terään.
Nylkyveitsi 15 cm terällä sopii useimpien riistaeläinten nylkemiseen ja ruhojen käsittelyyn.Veitsen Fibrox-kahva pysyy hyvin kädessä. Veitsen voi pestä astianpesukoneessa.
Fibrox-suolistusveitsi soveltuu erinomaisesti kalalle, vasikalle ja lampaalle.