Pienen pienillä keinotimanttikiteillä pinnoitettu ovaali teroituspuikko. Timanttiteräksellä veitsen saa teräväksi vain parilla vedolla. Timanttiteräs puree myös keraamiseen terään.
Bouneri-veitsi 13 cm, semi joustava, Victorinox. Lihan erotteluun luista.
Laadukas kokkiveitsi on sekä ammatti- että kotikokin tärkein työväline ja jokaisen keittiön yleisveitsi. Tämä pienikokoinen veitsi sopii tarkkaankin työhön ja kotikeittiössä terän pituus riittää jo hyvin monenlaisiin askareisiin.
Kalan fileeraukseen sopiva kapea, joustavateräinen veitsi fibrox-kahvalla.
Käyräteräinen perkausveitsi 12cm pitkällä terällä ja tehtaan Fibrox-ammattikahvalla
Sahalaitainen leipäveitsi Swiss Classic-kahvalla. Terän pituus 21 cm.
Keskikokoinen kokkiveitsi 22 cm:n terällä. Monipuolinen yleisveitsi, jonka pituus riittää jo nopeaan silppuamiseen. Riittää monen kotikeittiön ainoaksi kokkiveitseksi.
Sahalaitainen 11 cm terällä oleva tomaatti-/ pöytäveitsi upealla Swiss Classic -kahvalla.
Pakkauksessa 2 veistä.
Kysy lisää täyttämällä alla oleva lomake.